A+ A- Mutaties

Mutatie / aanmelding:Velden met (*) zijn verplicht.
(*):
(*):
(*):
(*):
(*):
(*):
(*):

Voorwoord van de burgemeester voor de digigids

Geachte lezer,

Wat hebben Plaatselijk Belang Voorthuizen, het Rode Kruis Barneveld, de groene afvalcontainer en het basisonderwijs in Barneveld met elkaar te maken? Op het eerste gezicht misschien weinig, maar ze staan wel vermeld in de nieuwe informatiegids van de gemeente Barneveld. Een handig boekje waarin wij u informeren over het bestuur en de organisatie van deze gemeente, maar waarin ook verenigingen en organisaties met hun gegevens staan vermeld.

Naast een papieren versie van de informatiegids is er nu ook een digitale versie, de digigids. U vindt er dezelfde informatie als in het papieren exemplaar, maar dan digitaal. En dat is natuurlijk helemaal ‘van deze tijd’.

Barneveld… bereikbaar!

De gemeente Barneveld is een fijne gemeente om te wonen, te werken en te recreëren. De komende jaren groeit de gemeente – langzaam maar zeker – naar zo’n 65.000 inwoners. Dat is niet verwonderlijk, want Barneveld heeft een strategische ligging middenin Nederland. Goed bereikbaar met de auto over de snelwegen A1, A30 en A12, maar ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer. De Valleilijn, met een kwartiersdienst naar Amersfoort Centraal, stopt middenin het centrum van Barneveld.

De gemeente Barneveld – en ditmaal bedoel ik de gemeentelijke organisatie – wil ook optimaal bereikbaar zijn. Wij helpen u bijvoorbeeld graag bij een van onze servicepunten in het gemeentehuis, maar bieden ook via onze website tal van producten digitaal aan. Wel zo gemakkelijk om dit thuis te regelen. De komende tijd bouwen we deze digitale dienstverlening nog verder uit. Houd u onze website in de gaten!

Deze Digigids, die tot stand is gekomen vanwege de prima samenwerking met FMR Producties, is een van de manieren waarop wij die digitalisering van onze dienstverlening concreet handen en voeten geven. Het voordeel van deze digigids is dat alle gegevens up to date zijn en blijven. Want ondanks de zorgvuldigheid waarmee de papieren versie van de informatiegids is gemaakt, wijzigingen kunnen op z’n vroegst pas in de volgende editie worden verwerkt.

Ik wens u veel plezier met deze Digigids.

Met vriendelijke groet,

Dr. J.W.A. van Dijk

Burgemeester van Barneveld

Bekijk hier het EBOOK van de gemeentegids van Barneveld. 

 
File meldingen
Nieuws meldingen